Conectează-te cu noi

24 Ore

FOTO: Ziua de Curățenie Națională în Buzău: Un Succes Alături de RER SUD și Let’s Do It, Romania!

Avatar photo

Publicat

pe

În data de 16 Septembrie 2023, municipiile Buzău și Râmnicu Sărat au fost martorele unei campanii de ecologizare fără precedent, intitulată „Ziua de Curățenie Națională”, organizată de Let’s Do It, Romania!. Într-o mobilizare exemplară, cetățenii au fost invitați să dezvolte un simț civic pronunțat în direcția curățeniei și protejării mediului înconjurător.

Evenimentul a vizat atragerea atenției publice asupra pericolului deșeurilor depozitate necontrolat și a impactului negativ pe care acestea îl au asupra naturii și sănătății noastre. S-a făcut un apel la responsabilitate și la necesitatea de a acționa pentru un viitor mai curat.

RER SUD, colectorul deșeurilor din regiune, a fost un partener de nădejde al acestui demers. În colaborare cu alte instituții și cu implicarea activă a numeroși voluntari, acțiunea a fost un real succes. Conform comunicatului de presă transmis ulterior evenimentului, informații detaliate despre rezultatele campaniei, cantitățile de deșeuri colectate, destinația lor și numărul participanților, arată implicarea profundă a comunității și eforturile depuse în această zi specială.

Aceste acțiuni de ecologizare nu sunt doar despre curățenie, ci și despre sensibilizarea comunității privind problemele de mediu și promovarea unor valori de responsabilitate și respect față de natură.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat activ, fie că au fost voluntari care au strâns deșeuri, instituții care au oferit sprijin sau media locală care a mediatizat evenimentul, asigurându-se că informația ajunge la cât mai mulți buzoieni.

Ziua de Curățenie Națională este un exemplu concludent că, atunci când ne unim forțele, putem face schimbări semnificative pentru comunitatea noastră și pentru mediul în care trăim. Fiecare gest contează, iar împreună putem face diferența!

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024 , Scor: 1-2
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending