Conectează-te cu noi

Național

(FOTO) O familie cu 5 copii are nevoie de ajutor. În câteva minute, buzoienii au rămas doar cu hainele de pe ei

Avatar photo

Publicat

pe

Localnicii din Luciu încearcă să-și unească forțele pentru a sprijini o familie greu încercată. Marți, un incendiu pornit de la instalația electrică le-a distrus casa, cu tot ce se afla în ea, scrie sansanews.ro.

Coșmarul buzoienilor a început la primele ore ale dimineții, după ce una dintre prizele din casă s-a aprins de la o scânteie, iar televizorul din cameră a luat imediat foc. Familia a reușit să părăsească locuința în timp util, înainte ca cineva să fie rănit. Însă, focul s-a extins rapid iar pompierii nu au mai reușit să salveze mai nimic din casă.

Familia este una greu încercată, niciunul dintre părinți neavând un loc de muncă. Cei 2 adulți și copiii lor, 5 minori, trăiesc doar din ajutoarele sociale și din alocații. Acum, localnicii vor să îi ajute să-și reconstruiască locuința, așa că au lansat un apel umanitar pe rețelele sociale.

„Apel umanitar pentru o familie din Com Luciu, Jud Buzau ! În dimineața zilei de 7 mai , focul le-a mistuit casa unei familii cu 5 copii ,cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani , care au rămas doar cu hainele de pe ei . Cuvintele sunt de prisos în aceste momente , dar haideți să nu trecem indiferenți pe lângă drama lor! Să dovedim că ne pasă in SAPTAMANA LUMINATA!ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE NE PUTEM ARĂTA EMPATIA ȘI BUNĂTATEA DIN SUFLETE!Orice ajutor este bine venit , alimente , haine, bani fiecare cu ce poate!Stefan – Asistent medical comunitar –… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024 , Scor: 1-2
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending