Conectează-te cu noi

Satul buzoian

(FOTO) Imaginile mult așteptate! Se asfaltează drumul către unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Buzău

Avatar photo

Publicat

pe

Turiștii care vor dori să scape de canicula din această vară și să evadeze într-un loc înzestrat de natură cu peisaje de care nu te mai saturi vor putea alege, fără să stea pe gânduri, zona Cașoca, Siriu. După ani de zile în care unii turiști ezitau să parcurgă acest traseu, din cauza drumului destul de greu accesibil, a început turnarea asfaltului pe drumul respectiv. Un tronson de 5 km, adică până aproape de cascadă, va fi asfaltat, în cadrul unui proiect implementat de Consiliul Județean și Primăria Siriu, scrie sansanews.ro.

Drumul comunal care duce spre cascada Cașoca a fost preluat în administrare de Consiliul Județean, pentru a putea fi alocate fonduri în vederea modernizării. S-a luat această decizie ținând cont de starea în care arată drumul parcurs de turiști din toată țara, atrași de cascadă și frumusețea peisajelor din jur. Astfel, anul trecut s-a început pregătirea terenului, prin curățarea și amenajarea șanțurilor. Iar joi, 13 iunie, a fost turnat primul strat de asfalt pe o bucată de câteva sute de metri.

A doua zi, muncitorii au fost nevoiți să se oprească din cauza ploii. Vor reveni imediat ce vremea va permite continuarea lucrărilor. Se estimează că în circa 2 săptămâni întreg tronsonul de 5 km va fi modernizat, dacă vremea va permite turnarea asfaltului. Valoarea lucrărilor este estimată la circa 5,5 km.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending