Conectează-te cu noi

Satul buzoian

Ferma familiei Bratu | Model de îngrijire responsabilă a vacilor de rasă bălțată românească

Avatar photo

Publicat

pe

În satul Vintileanca din comuna Sahateni, o mică fermă aduce un nou sens îngrijirii animalelor și producției alimentelor naturale. Familia Bratu, cu o pasiune transmisă din generație în generație pentru creșterea și îngrijirea vacilor, demonstrează că dedicarea și responsabilitatea sunt fundamentale în obținerea unor produse de cea mai înaltă calitate.

Cu o populație de 20 de vaci din rasa bălțată românească, ferma se evidențiază prin atenția sa deosebită acordată bunăstării animalelor. Fiecare animal beneficiază de condiții optime de trai și îngrijire, ceea ce se reflectă în calitatea superioară a produselor finale.

Principala preocupare a familiei Bratu este sănătatea și fericirea animalelor. Prin utilizarea unei hrane naturale și echilibrate, fiecare vacă primește nutriția necesară pentru a se dezvolta armonios. De asemenea, adaposturile sunt dotate cu instalații moderne pentru asigurarea confortului termic și al luminii, iar rețeaua de apă este perfect funcțională, contribuind la condițiile de viață optime ale animalelor.

Ferma a investit în echipamente de ultimă generație pentru facilitarea procesului de muls, demonstrând angajamentul lor față de eficiență și performanță în activitatea agricolă.

„La ferma noastră, munca înseamnă mai mult decât simpla grijă față de animale; înseamnă o pasiune transmisă din generație în generație”, a declarat domnul Bratu, conducătorul fermei. „Ne mândrim cu modul nostru de a trata fiecare animal și suntem dedicați în obținerea celor mai bune produse naturale pentru comunitatea noastră” ne-a declarat proprietarul fermei, Bratu Tibi

Viața la țară reprezintă pentru familia Bratu o oportunitate de a se conecta cu natura și de a trăi în armonie cu mediul înconjurător. La ferma lor, această experiență se traduce în produse de calitate superioară, obținute printr-un proces sustenabil și responsabil. Ferma Familiei Bratu din Buzău nu este doar un loc de producție agricolă, ci un exemplu elocvent al modului în care pasiunea și responsabilitatea se îmbină pentru a crea produse naturale de cea mai înaltă calitate.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - ACS Voinţa Limpeziş

19-04-2024 , Scor: 3-1
17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Unirea Braniştea - AFC Metalul Buzău

20-04-2024 , Scor: 1-1
13:30
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

Gloria Buzău - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

21-04-2024 , Scor: 1-0
19:00
Fotbal, LIGA2

Gloria Buzău - CS Corvinul 1921 Hunedoara

25-04-2024
11:00
Fotbal, LIGA2

Gloria Buzău - CS Mioveni

28-04-2024
17:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

Petrolul Berca - Stiinta Cernatesti

20-04-2024 , Scor: 1-3
15:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

Gloria Vadu Pasii - Montana Patarlagele

20-04-2024 , Scor: 2-5


Trending