Conectează-te cu noi

24 Ore

Daniela Mirică are nevoie de sânge | Este educatoare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3, Buzău

Avatar photo

Publicat

pe

Pentru cei care pot dona sânge: Există o nevoie urgentă de sânge din grupa O1 Rh negativ. Cu toate acestea, orice altă grupă sanguină este binevenită, deoarece fiecare donație contribuie la crearea unei priorități pe lista de așteptare.

Donațiile se pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină București T. C. Nicolau (Strada Doctor Constantin Caracaș 2, București) sau la orice alt centru de transfuzie din țară. Vă rugăm să specificați că donați pentru MIRICĂ DANIELA RODICA, internată la Spitalul Clinic Colentina, secția Hematologie 1.

VA ROG REDISTRIBUITI. Pentru cei care pot dona sange: E nevoie de sange grupa O1 Rh negativ. Puteti dona chiar și alte grupe, pentru a crea prioritate pe lista. Donatiile se fac in cadrul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti T. C. Nicolau (Strada Doctor Constantin Caracaș 2, București) SAU la orice alt centru din tara. Va rog sa specificati ca donati pentru MIRICĂ DANIELA RODICA, internată la Spitalul Clinic Colentina, secția Hematologie 1. IMPORTANT! Va rog sa ma anuntati dacă ați donat in numele ei si la care centru, pentru ca medicul sa facă cerere la centrul respectiv. Mulțumim! 🙏” – Alina Mirică

Daniela Mirică este educatoare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 din Buzău. Din primul an de activitate, și-a dedicat întreaga energie educării preșcolarilor, punând suflet în fiecare activitate desfășurată. Dascăl cu vocație, ea și-a atras rapid admirația și respectul părinților și al colegilor din corpul profesoral, care astăzi îi sar în ajutor.

NOTĂ REDACȚIE: Dacă nu puteți dona distribuiți acest articol!

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending