VIDEO Primarul care compune melodii pentru Fuego. Cum sună ultima piesă lansată de cântăreţul de muzică uşoară

Martie 28 07:34 2020 by adevarul.ro

Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români, Paul Surugiu ”Fuego”, a lansat în cadrul emisiunii pe care o realizează la postul naţional de televiziune cea mai recentă piesă a sa, „Te regăsesc, primăvară!”. Melodia este compusă de buzoianul Marian Mărgărit, un vechi colaborator al interpretului.

Marian Mărgărit este primarul comunei Boldu şi fost membru al Cenaclului „Flacăra”, coordonat de poetul Adrian Păunescu. A scris piesa „Te regăsesc, primăvară!” la cererea lui Paul Surugiu.

Noua compoziţie este rodul unei strânse colaborări cu Fuego, pe care Mărgărit l-a cunoscut în urmă cu şase ani, în timpul unui festival organizat în comuna Boldu.

Primarul artist spune că Fuego îi cere câte o piesă care să dea titlul turneelor importante din timpul anului.

Iarna aceasta i-a compus piesa ”Ninge, tot ninge, peste patria mea”, iar de curând i-a compus ”Te regăsesc, primăvară!”, melodie care trebuia inclusă în concertul simfonic pe care Fuego îl avea programat la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 22 martie.

De-a lungul colaborării cu Paul Surugiu, pe Marian Mărgărit l-a ajutat şi fiul său Georgian, cel care s-a remarcat în industria muzicală prin colaborări cu Marius Moga, Puya şi Vanotek.

Colaborarea Paul Surugiu-Fuego - Marian Margarit merge mai departe prin noua piesa "Te regasesc, primavara!". Este vorba despre acea primavara pe care o purtam in suflet: cu sperante, cu iubiri si zambet, a scris Georgian Mărgărit pe Facebook, după lansarea melodiei.

„Fuego mi-a lăsat libertatea de a mă ocupa de muzica şi versurile piesei, şi am colaborat la partea de orchestraţie cu fiul meu, Georgian. Dincolo de piesele pe care le-am compus pentru alţi artişti celebri, sunt aproape de a realiza un album de autor cu Fuego. Adică, un album cu 12 piese compuse în exclusivitate de mine pentru el”, a declarat Marian Mărgărit.

Marian Mărgărit este şeful administraţiei locale din Boldu din anul 1990 şi este atât de apreciat de săteni încât niciodată în comună nu s-a organizat turul al doilea de scrutin. Marian Mărgărit a fost profesor de franceză până în anul 1990.

Primarul din Boldu a câştigat inimile localnicilor şi cu talentele sale artistice: scrie poezii şi cântă la cinci instrumente iar la toate serbările din comună el este nelipsit.

Înclinaţia sa artistică a fost remarcată şi de poetul Adrian Păunescu, primarul având ocazia să urce pe scenă alături de acesta de mai multe ori.

„Eu am fost mereu la Cenaclul Flacăra şi cântam acolo cu soţia mea, alături de Adrian Păunescu. Împreună am fost şi la emisiuni televizate, el aprecia talentul meu. Adrian Păunescu a fost şi la noi în comună şi ne-a vizitat. A fost o perioadă frumoasă, în care îmi dăruiam toată pasiunea cenaclului", a declarat primarul Marian Mărgărit.

Marian Mărgărit este tatăl artistului Georgian Mărgărit, devenit cunoscut după colaborarea cu trupa Vanotek, alături de care a fost la un pas să reprezinte România la Eurovisionul din 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Sursa: adevarul.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%