Fuego – ”Să ne păstrăm capul pe umeri! Va fi bine!”

Martie 27 18:56 2020 by buzau.net

Nimeni nu-și imagina acum câteva luni prin ce vom trece. Artiștii încearcă și ei, cum pot, să fie alături de public, să înțeleagă fenomenul din mers și desigur, să stea acasă. Paul Surugiu-Fuego crede cu tot sufletul că foarte importantă acum este mintea, pe care trebuie să o antrenăm, astfel că el încearcă, pe cât se poate, să ofere variante de petrecere a timpului liber. Pe Facebook-ul său artistul transmite mesaje pline de încurajare și empatie oamenilor. De asemenea, a lansat mai multe piese, compilatii de criză, playlist-uri speciale pe Youtube, pe canalul său, cu muzica sa, pe care le puteți asculta. Totodată, și-a făcut în casă un „birou de campanie” și de acolo transmite mesaje motivaționale către oameni, prin mai multe televiziuni sau site-uri.

De asemenea, pe Facebook-ul emisiunii sale, a inițiat o campanie empatică, prin care mai mulți artiști, actori, oameni de cultură transmit, din drag de România, mesaje oamenilor, fiind alături de ei. Iar emisiunea lui Fuego, o puteți vedea în fiecare duminică, la TVR 2, de la ora 15.00, săptămâna aceasta fiind invitați Gheorghe Gheorghiu, Cristina Deleanu și Eugen Cristea, Camelia Potec, Robert Creimerman, Lucia Hossu Longin și Ileana Șipoteanu! Iată ce mărturisiri face vedeta TVR 2, care pe 7 iunie va concerta la Sala Palatului, într-un show pop-simfonic spectaculos, alături de 130 de artiști pe scenă, în exclusivitate pentru Libertatea:

“ Nu e simplu pentru nici unul dintre noi! Stăm în casă, suntem responsabili și respectăm hotărârile, trăind cumva vremuri la care nu ne gândeam niciodată. Este extrem de important să fim raționali, să nu exagerăm și să ne impacientăm. Nu e deloc ușor să ți se ia cumva dreptul la care ții cel mai mult, libertatea ta, dar chiar și așa, e necesar, obligatoriu chiar, să ne păstrăm capul pe umeri. Nu trebuie să disperăm și să dăm permanent de lucru minții! Ne uităm la filme, citim, scriem, ne regândim, sunăm prieteni, facem lucruri și păstrăm mereu un echilibru, fiind informați din surse corecte. Eu unul, stând în casă, gătesc mai mult și mănânc mâncare făcută de mine. Apoi pictez, scriu, citesc cărți formidabile, pe care nici nu știam că le am, mă uit la filme, capodopere, dar și la seriale Netflix și HBO. Apoi îmi reorganizez acasă și nu vreau ca timpul să treacă în van! Publicul mi-l aștept duminică, la TVR 2, de la ora 15.00, iar de mâine lansez pe canalul meu de Youtube, o nouă rubrică – DRAG DE POEZIE – acolo unde recit poezii superbe, ale autorilor români contemporani, pe care le ofer oamenilor! Cu bine, vom trece peste toate!” (Paul Surugiu-Fuego) 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%