Ți-a expirat ITP-ul în starea de urgență?

Martie 27 18:28 2020 by buzau.net

Registrul Auto Roman răspunde cititorilor care au întrebat ce se întâmplă dacă expiră ITP-ul mașinilor în perioada stării de urgență și a ordonanțelor militare în vigoare.

Iată răspunsul oficial din partea Registrului Auto Român:

Nu s-a modificat niciun aspect. ITP-urile sunt deschise. De asemenea, am luat toate măsurile de protecție necesare împotriva Covid - 19. Până în acest moment, RAR precizează că autoritățile competente nu au luat nicio decizie care să schimbe în vreun fel legislația în vigoare cu privire la valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP). Până la urmă și ITP-ul ține de siguranța națională din trafic și trebuie efectuat. Gândiți-vă și la acest aspect!' a declarat pentru DC News, Roxana Dima, purtător de cuvânt al Registrului Auto Român.

„Nu s-a modificat niciun aspect. ITP-urile sunt deschise. De asemenea, am luat toate măsurile de protecție necesare împotriva Covid – 19. Până în acest moment, RAR precizează că autoritățile competente nu au luat nicio decizie care să schimbe în vreun fel legislația în vigoare cu privire la valabilitatea inspecției tehnice periodice (ITP). Până la urmă și ITP-ul ține de siguranța națională din trafic și trebuie efectuat. Gândiți-vă și la acest aspect!”, a declarat Roxana Dima, purtător de cuvânt al Registrului Auto Român pentru dcnews.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%