„Grădina Salină”, soluția oferită de inventatorul buzoian Constantin Pascu pentru a ține la distanță COVID 19

Martie 27 09:23 2020 by sanatateabuzoiana.ro
„Grădina Salină”, soluția oferită de inventatorul buzoian Constantin Pascu pentru a ține la distanță COVID 19

Un dispozitiv la îndemâna oricui, ce poate fi realizat în casă chiar și de copii, pentru care nu este nevoie decât de sare, apă și câteva șervețele de hârtie, ar putea preveni infecțiile respiratorii și întări imunitatea, distrugând virusurile din aerul respirat.

Efectele benefice ale terapiei saline sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Încă din antichitate s-a observat că expunerea la aerosolii de sare este vindecătoare. De la primii pași – inhalarea aerului sărat de la malul mării sau a aerosolilor din salinele naturale, cu ajutorul tehnologiei s-a ajuns, în timp, ca acest tip de terapie să fie accesibil tuturor, prin intermediul unor aparate speciale. La noi, mersul la salină pentru terapii respiratorii este foarte cunoscut și utilizat.

Purificatoarele de aer Salin și-au dovedit deja eficiența practică și științifică în creșterea imunității și a complianței la tratamente, în prevenirea infecțiilor respiratorii acute, a afecțiunilor ORL și chiar în tratarea unor afecțiuni grave cum este mucoviscidoza. Efectele prezentate la manifestări științifice de specialitate au fost apreciate de către medici. Varianta Salin cu sistem de pompă de aer și mască, certificată ca aparat medical sub numele „SaltMed” s-a dovedit extrem de eficientă în terapia de urgență, în crizele de astm, în asistența postoperatorie, la ventilarea mecanică în ATI. Utilizarea acestor inhalatoare în asistența respiratorie a copiilor născuți prematur la Spitalul „Marie Curie” din București a dus la rezultate spectaculoase.


Sursa: sanatateabuzoiana.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%