FERMIER BUZOIAN: Are 36 de ani si este apicultor I Și el are nevoie de sprijinul vostru #FERMIERBUZOIAN

Martie 27 21:19 2020 by buzau.net

Apicultura este unul dintre sectoarele agricole în care producătorii trebuie să se deplaseze în această perioadă pentru a asigura recolta din acest an. În condițiile în care în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța Militară a ministrului Afacerilor Interne privind măsurile de prevenire a COVID-19, Ministerul Agriculturii informează apicultorii că își pot desfășura în continuare activitatea.

Campania noastră de promovare a fermierilor buzoieni prezintă astăzi un tânăr de 36 ani.
Bogdan Alexandru Ioniță are 36 de ani, este căsătorit și are un copil de 8 luni. Este pasionat de apicultura de cand se știe, aceasta pasiune fiind dobândită de la bunici.

După ce a profesat în învățământ 3 ani, Bogdan a revenit la vechea pasiune și împreună cu tatăl său colindă întreg județul cu albinele în scop pastoral.

"A fost o evoluție mulțumitoare, având în vedere ca nu am promovat-o în nici un fel, folosind până acum doar calitățile intrinseci și puterea comunității. Din păcate a venit această perioadă care creează dificultăți tuturor fermierilor" a precizat Bogdan

În această perioadă foarte grea pentru toți fermierii, buzoianul își desfășoară activitatea în Piața Centrală din Buzău.

Vă recomandăm cu plăcere produsele sale. Și tu poți susține FERMIERII BUZOIENI! Și tu poți trimite povestea ta pe adresa de email contact@buzau.net sau pe pagina noastra BUZAU ONLINE.





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%