Trafic reluat | Trei mașini implicate

Ianuarie 27 15:14 2019 by buzau.net

UPDATE: S-a reluat taficulul pe DN 1B in zona in care s-a produs accidentul. Se circula alternativ. Pe banda de circulatie Merei - BUZĂU. 

"Din primele date se pare ca un barbat de 53 de ani din Merei, care conducea un autoturism din directia BZ-Merei nu ar fi pastrat o distanta de siguranta fata de un auto ce era condus in fata sa de catre un barbat de 52 de ani din Pogoanele, imprejurare in care a acrosat masina acestuia, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un auto condus de un barbat de 45 de ani din Merei. Soferii de 53 si 45 de ani au suferit vatamari si au fost transportati la spital. In urma testării alcoolscopice a rezultat ca niciunul nu consumase băuturi alcoolice." transmite IPJ Buzău 

CENTRUL INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1B (E 577), între localităţile Lipia şi Merei, judeţul Buzău, a avut loc un accident rutier, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, însă se deviază pe DJ 203G.

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție și ambulanță. Traficul în zona este blocat pentru a permite misiunea de salvare și cercetarea la fața locului.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%