Au început înscrierile la prima ediție a conferinței „Recuperare și Fizioterapie, axate pe patologie”

Ianuarie 27 13:37 2019 by sanatateabuzoiana.ro
Au început înscrierile la prima ediție a conferinței „Recuperare și Fizioterapie, axate pe patologie”

Evenimentul are loc în perioada 28 februarie-1 martie la Târgu Jiu, iar participanții care se vor înscrie până pe data de 5 februarie beneficiază de reducere.

În perioada 28 februarie-1 martie 2019 va avea loc, la Târgu Jiu, prima ediție a conferinței „Recuperare și Fizioterapie, axate pe patologie”, un eveniment interdisciplinar, adresat medicilor, fizioterapeuților, kinetoterapeuților, profesorilor CFM, farmaciștilor și asistenților medicali, eveniment științific coordonat de dr. Ioana Luciana Băleanu și conf. univ. ktp Tiberiu Tătaru.

„Fiecare cadru medical, persoană care lucrează în farmacie sau în rețeaua de medicină școlară, asistent medical, social, comunitar sau cadru didactic, ar trebui să știe ce înseamnă recuperarea și fizioterapia și cât sunt de importante atât în ceea ce privește prevenția și recuperarea propriu-zisă, cât și pregătirea pentru o populație îmbătrânită, cu boli cronice”, declară conf. univ. ktp Tiberiu Tătaru, președintele Colegiului Fizioterapeutilor Gorj, coordonator științific al evenimentului.

Conferința „Recuperare și Fizioterapie, axate pe patologie” este un proiect inițiat și dezvoltat sub egida Colegiului Fizioterapeuților Gorj, în parteneriat cu Asociația de Medicină Funcțională, Societatea Română de Geriatrie și Gerontologie, Universitatea Constantin Brâncuși, Colegiul Medicilor Gorj, Colegiul Farmaciștilor Gorj și OAMGMAMR Gorj, iar până pe darta de 5 februarie, taxele de înscriere sunt reduse.


Sursa: sanatateabuzoiana.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%