Școli și grădinițe, conduse în continuare de directori numiți. Zeci de posturi au rămas vacante și după concursul pentru funcțiile de conducere. Inclusiv școli mari din municipiu sunt în această situație

Decembrie 17 16:21 2021 by sansanews.ro

Zeci de școli și grădinițe din județul Buzău vor avea, în continuare, directori numiți, chiar și după încheierea concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori sau directori adjuncți. Fie niciun candidat nu a promovat concursul, fie nu a optat nimeni pentru funcția respectivă, cert este că zeci de școli și grădinițe vor fi conduse de directori cu detașare. În această situație sunt atât școli mari din municipiul Buzău, cât și unități din mediul rural.

Un exemplu este Școala Nr. 11. Aici, cele două candidate care au promovat concursul au decis să rămână pe posturile de director adjunct, astfel că cel de director general a rămas vacant. Drept urmare, va fi condusă de un director numit prin detașare, scrie sansanews.ro.

De asemenea, postul de director al Liceului cu program Sportiv a rămas vacant. Actualul director, singurul candidat, nu a promovat concursul. El își poate păstra însă postul, dacă va primi detașare să conducă în continuare liceul.

Și alte unități de învățământ sunt în aceeași situație. Iată lista completă:

Cadrele didactice interesate să ocupe un post prin detașare trebuie să depună dosarul de înscriere la IȘJ cel târziu luni, 20 decembrie.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%