În prag de sărbători, copiii cu deficiențe de vedere din Buzău au primit un dar special. O zi petrecută alături de oamenii legii (FOTO & VIDEO)

Decembrie 17 16:19 2021 by sansanews.ro

Copiii de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău au avut parte de o adevărată surpriză. Au fost vizitați de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, însoțiți de reprezentanți ai Asociației „Kara Dog Search & Rescue”. Scopul vizitei a fost acela de a-i învăța pe elevi regulile de circulație, însă vizita a reprezentat pentru acești copii și șansa de a se apropia de autospecialele poliției.

„Astăzi, 17 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău împreună cu reprezentanți ai „Asociației Kara Dog Search & Rescue”, au desfășurat la Liceul Special Pentru Deficienți de Vedere Buzău o activitate inedită prin care copiii au descoperit de aproape autospecialele de poliție și au ținut de mână oamenii din spatele uniformelor. Polițiștii au intervenit la fața locului cu o echipă complexă: polițiști rutieri, criminaliști, ofițeri de prevenire, dar și de la Poliția Animalelor”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Echipa complexă a Poliției a prezentat pentru început regulile de circulație pe care fiecare dintre elevi trebuie să le cunoască, pentru a fi în siguranță în momentul în care traversează strada. După momentul educativ, zecile de elevi de la Liceul pentru Deficienți de Vedere au avut ocazia să descopere cum se iau amprentele în diverse anchete ale... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%