Materiale, echipamente, instalatii » Recomplast

11,433 vizualizări


Adresa: Strada Mesteacănului Nr. 10A

Telefon:

Email:

Website: http://www.recomplast.com/

Descriere: Grupul de firme Romplast SA & Recomplast SRL este un important producator de echipamente si accesorii pentru bransamente electrice si linii de joasa si medie tensiune din Romania.

Compania a luat fiinta in anul 1991, principalul obiect de activitate fiind reconditionarea si comercializarea ambalajelordin material plastic pentru bere si alte bauturi alcoolice si injectia diferitelor produse din materiale plastice.

In anul 1994, compania a produs primul Bloc de Masura si Protectie Monofazat, fiind primul partener care a raspuns acestei cereri venita din partea „ELECTRICA”, detinand din anul 2001 Brevet de inventie pentru „Bloc de Masura si Protectie”.

Recomplast & Romplast Buzau realizeaza cea mai mare parte din produse in baza unor brevete de inventie, desene/modele industriale, marci inregistrate la OSIM: Blocuri de Masura si Protectie Monofazate si Trifazate (BMPM, BMPT-Brevet OSIM nr. 116131), Dispozitive de Protectie la Supratensiune (DPS-Brevet OSIM nr. 118155), Cleme de Derivatie cu Dinti (CDD) pentru bransamente electrice, Cleme universale intindere bransament monofazat (CUIBM-Brevet OSIM nr. 114848), Cleme de intindere retea, legatura electrica, armaturi de sustinere, Presgarnitura (Brevet OSIM nr. 113409), Cabluri si conductori electrici, Izolatoare si Lanturi de izolatoare din materiale compozite, pentru Linii Electrice Aeriene. Pentru produsele realizate conform acestor acte de proprietate, titularul detine drepturi depline de fabricare, comercializare sub orice forma, import, stocare si depozitare, pe teritoriul Romaniei, in perioada de valabilitate.

Diversificarea gamei de produse, imbunatatirea continua a proceselor, a tehnologiilor de fabricatie, intarirea pozitiei pe piata interna si patrunderea pe piete de desfacere, reprezinta astazi, pentru marcile RECOMPLAST & ROMPLAST principalele obiective pe termen scurt si mediu.


Tags: RETELE ELECTRICE, PROTECTIE MONOFAZATA


Harta: