Au venit brazii în Piața Centrală! Care sunt prețurile

Decembrie 17 15:50 2021 by sansanews.ro

Mirosul de cetină a învăluit toată Piața Centrală. Mai sunt puține zile până la Crăciun așa că pregătirile sunt în toi. Un loc important pe lista cumpărăturilor din preajma sărbătorilor de iarnă este ocupat de bradul de Crăciun așa că primii comercianți au ajuns în Piața Centrală, iar oferta este destul de bogată.

”Sunt brazi pe alese, prețuri negociabile. Doar clienții se lasă așteptați” , spun comercianții care anul acesta au venit cu o ofertă bogată de pomi de iarnă, scrie sansanews.ro.

Pentru cei care vor să simtă mirosul cetinei autentice, comercianții au brazi aduși în munții României, iar pentru cei care merg în alegerea bradului pe frumusețe pot opta pentru unul din import, adus tocmai din Danemarca.

Oferta mai bogată și prețuri mai mari, dar, pentru a nu rămâne cu marfă, comercianții sunt dispuși la negociere. Astfel, prețurile pornesc de la 50-60 de lei și pot ajunge până la 300-400 de lei.

Clienții însă sunt puțini deocamdată. Mulți trec prin Piață , întreabă prețul și continuă drumul cu promisiunea că se vor întoarce cu o zi-două înainte Crăciunului.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%