FC Buzău, printre cele mai dure echipe de fotbal din țară

Decembrie 16 21:09 2021 by buzaumedia.ro

Puțini fotbaliști din primele două ligi de fotbal sunt mai “răi” ca jucătorii de la FC Buzău. Cel puțin asta arată un clasament al fair-play-ului, realizat de Federația Română de Fotbal, la final de an. Potrivit ierarhiei FRF, trupa din Crâng se află printre cele mai dure echipe din România.

Cu nu mai puțin de 60 de puncte, buzoienii au fost a treia cea mai “rea” echipă la nivelul primelor două eșaloane, fiind întrecuți doar de Ra­pid București, cu 65 de puncte, și Metaloglobus București, lidera absolută a cartonașelor încasate în prime­le 16 etape: 5 roșii și 45 de galbene!, scrie buzaumedia.ro.

În clasamentul ligii a 2-a, FC Buzău a încheiat anul pe locul 5, la două puncte distanță de următoarea echipă care îi poate amenința prezența în play-off, ­Csi­kszereda (se citește Cicsereda) Miercurea Ciuc.

În primăvara anului viitor, în ultimele trei etape din sezonul regulat, echipa buzoiană mai are de jucat cu Astra Giurgiu, pe teren propriu, Petrolul Ploiești, în deplasare, și Concordia Chiajna, pe teren propriu.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%