Consultatii si ingrijiri la domiciliu » Societatea Nationala de Cruce Rosie

9,716 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: B-dul N. Balcescu nr.43

Telefon: 0238******

Email: buza*@c****arosie.ro

Website: www.***********.ro

Descriere: Obiectivul strategic al programului organizatoric in anul 2007 a fost: "consolidarea elementelor unei filiale care sa functioneze bine, care sa-si mobilizeze sprijinul si sa-si indeplineasca misiunea umanitara, contribuind la ameliorarea situatiei celor mai vulnerabile categorii ale populatiei."
Parteneriate: I.J.S.U., Inspectoratul Scolar, Directia Judeteana de Tineret, Licee, O.A.M.M.R., Scoala Postliceala Sanitara de Stat, Centrul de Prevenire si Consiliere Antidrog, A.S.P., etc.

Activitati organizate:
Programul de pregatire in caz de dezastre si acordarea primului ajutor.
Obiectivul strategic al acestui program a fost: "crearea si dezvoltarea unor mecanisme eficiente pentru interventii in caz de dezastre si conflict armat".

CRR Buzau are un detasament de interventie constituit la nivelul subfilialei Ramnicul Sarat, iar pentru Municipiul Buzau, un detasament format dintr-un numar de 17 persoane (4 medici, 3 asistenti medicali, 5 profesori, dintre care 2 sunt directori, 2 economisti, un contabil si 2 studenti).

La 01.03.2008 , vor incepe cursurile de pregatire a detasamentului si a cate unui reprezentant al fiecarei subfiliale, cu durata de aproximativ 22 ore.
In anul 2007, CRR Buzau a participat cu detasamentul de interventie la exercitii tactice complexe, organizate de I.J.S.U. Buzau in diferite locatii: barajul Siriu, Piata Dacia, Nehoiu, Patarlagele.

In anul 2007 s-au deschis oficial cursurile de prim ajutor, gratuite, la Liceul Grigore Moisil cu participarea domnului profesor doctor Toma vicepresedinte al S.N.C.R.R. Au fost instuiti pe parcursul anului scolar, aproximativ 320 de elevi ai liceelor municipale.
De asemenea au fost instruiti contracost angajatii firmei Ursus si cursantii scolilor de soferi.

Filiala este in masura sa desfasoare aceste activitati, existand un contract cu medic specialist si avand cei 8 formatori voluntari ai sai.


Tags: SERVICII DE PRIM AJUTOR


Harta: