Ramniceanul Felix Rache, motiv de scandal printre varfurile social-democrate

Octombrie 16 00:00 2017 by opiniabuzau

Războiul dintre premierul Mihai Tudose şi preşedintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea, acum intrat în faza de armistiţiu, scoate la iveală lucruri mai puţin cunoscute din subteranele actualei guvernări, titrează ,,Evenimentul Zilei”.

Conform sursei citate, unul dintre reproşurile pe care cei din tabăra lui Dragnea i le-au făcut lui Tudose, după ce acesta din urmă a declanşat războiul cu liderul PSD prin declaraţiile făcute la Antena 3 în urmă cu o săptămână, este că l-a promovat pe jurnalistul râmnicean Felix Rache în structura guvernului, susţin surse din Partidul Social Democrat. Mai mult, lui Tudose i s-a strigat că ,,promovarea lui Rache a devenit de-a dreptul periculoasă, dacă nu chiar explozivă pentru Guvernul României”, mai afirmă ,,Evenimentul Zilei”.

Felix Rache este cel care i-a aranjat la repezeală premierului Tudose să se ,,răcorească” la Antena 3, după ce acesta a avut, în urmă cu zece zile, o discuţie telefonică mai mult decât aprinsă cu Liviu Dragnea, în care s-au rostit cuvinte care ar face hârtia să roşească. Aşa că tabăra lui Dragnea îl vrea dus pe fostul jurnalist din guvern.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%