Piața agroalimentara noua la Crâng

Octombrie 15 10:15 2017 by buzau.net

Societatea “Piețe Târguri și Oboare” anunță că în scurt timp va demara lucrări pentru ridicarea unei piețe noi, care va înlocui actualul cort în care își desfășoară activitatea comercianții. Conducerea instituției care are în grijă piețele din Buzău spune că lucrările vor demara curând, licitația pentru adjudecarea lor fiind pe final.

Lucrările vor fi gata pînă la finele anului 

Şantierul urmează să fie deschis la finele lunii curente, iar autoritățile promit că lucrările nu vor dura mai mult de o lună. Pînă la sfărşitul acestui an, comercianţii care  îşi desfăşooară în Piaţa Crîng nu vor mai sta în frig pentru a-şi vinde marfa. Autoritățile promit că la final buzoienii care locuiesc în zona respectivă vor avea o piață modernă în care comercianții își vor putea vinde marfa în condiții decente.

Singura problemă ar fi că pe durata lucrărilor, comercianții vor trebui să și vîndă marfa sub cerul liber. Oamenii se roagă să nu vină frigul pentru că altfel vor fi nevoiți să rămână acasă în timp ce marfa li se va strica. Toate acestea înseamnă pierderi pentru comercianții care în multe cazuri nu au alte surse de venit 

Sursa: sansanews.ro (Florina Arghir Popescu)




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%