Bazine inot » Aqua Max

10,260 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str. Unirii Nord (dupa XXL, langa cartierul Orizont)

Telefon: 0238******   0726******   0720******

Website: www.*****************.ro

Descriere: In cadrul Complexului Aqua Max, Restaurant AQUA MAX va ofera conditii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dvs. in doua sali cu capacitati de la 50 de locuri la 600 de locuri, unde puteti organiza de la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme.
Amenajarea salilor se face personalizat pentru fiecare client in parte, conform cerintelor acestora. Se asigura muzica ambientala si meniurile prestabilite pentru toti invitatii.

Cladirea principala a complexului AQUA MAX, inaugurata in anul 2004, este structurata astfel:
– la parter se afla receptia hotelului si a restaurantului
– la primele doua etaje se gasesc spatiile de cazare
– la etajul al 3-lea este situata sala de conferinte.
Chiar daca vii in tranzit sau ramai cateva zile te vei relaxa si vei petrece clipe de naiutat la terasa sau la piscina, in cadrul complexului AQUA MAX.
Bucatele alese imbina savoarea mancarurilor traditionale cu gustul si aroma inconfundabila a celor mai alese bauturi. Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilorsi a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nicio ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona. Daca dvs. nu ati incercat pana acum preparatele noastre, va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne traceti pragul.
Totul poate fi mai simplu daca lasati la o parte din grijile dvs. celor care va pot ajuta. Orice eveniment organizat in atmosfera calda si placuta a saloanelor din cadrul Restaurantului AQUA MAX va deveni cu siguranta o amintire de neuitat.
Restaurant
Motel
Piscina
Rezervari evenimente: Nunti, botezuri, aniversari, petreceri firma, agape, petreceri 8 martie, balul bobocilor, balul majoratului, majorate, reuniuni, intalniri de afaceri, zile de nastere, evenimente religioase, petreceri de Craciun si revelioane.


Tags: RESTAURANT, PISCINA, PARCARE, UNIRII NORD, NUNTA, MOTEL


Harta: