RAM, pagubă de peste 2,5 miliarde lei vechi după ce a facturat greşit energia termică furnizată buzoienilor • Opinia Buzău

Aprilie 23 21:08 2018 by opiniabuzau

Sistemul centralizat de încălzire al municipiului Buzău se îndreaptă cu paşi repezi spre un colaps inevitabil. Creşterile succesive de tarife şi reducerea subvenţiei din partea Primăriei Buzău, coroborat cu greşelile financiare sistematice ale res­ponsabililor ar putea duce cât de curând la falimentul Regiei Autonome Municipale Buzău, societatea care furnizează ener­gie termică în sistem centralizat, un sistem care pare că are zilele numărate.

În timp ce se plângeau că entitatea se află în dificultate financiară din cauză că municipalitatea nu achită la timp subvenţia pentru energia termică furnizată populaţiei şi că preţul gigacaloriei trebuie imperios majorat pentru acoperirea costurilor, responsabilii RAM Buzău îşi permiteau să aplice tarife preferenţiale agenţilor economici, creând o gaură considerabilă în contabilitate. Nu s-a întâmplat doar într-un an, ci mai mulţi la rând. O spun reprezentantii din judeţ ai Curţii de Conturi care au descoperit iar nereguli acolo.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%