NOU in BUZĂU I PIZZA la 350gr, doar 10lei I Livrari la domiciliu

Martie 31 16:24 2020 by buzau.net

Și la Buzău, patronii de localuri au luat decizia să livreze oriunde este nevoie, dar cu măsuri de siguranţă sporite. Nu au de ales, ţinând cont de faptul că până să interzică autorităţile accesul publicului în spaţiile de servire, numărul de clienţi scăzuse oricum, cu peste 80%. Zeci de mii de angajaţi din industrie sunt în pericol să-şi piardă slujbele. Vă prezentăm avantajele pe care le oferă restaurantului Curtea Veche în această perioadă, calitatea o știți deja.

Lucrăm la fel cu ingrediente locale pentru a susţine economia naţională doar ingrediente româneşti asta făceam şi înainte numai că mâncarea noastră este mai confortabilă pentru mesele din sufrageriile oamenilor.” au declarat reprezentatii  restaurantului Curtea Veche

Pe lângă o gamă foarte mare de produse, restaurantul Curtea Veche vine în întâmpinarea clienților cu un nou plan meniu la prețuri foarte bune dar si cu un pret unic la pizza de 350gr. Pretul de 10 lei este valabil pentru orice pizza comandata iar comanda minima cu livrare la domiciliu este de 20 de lei.

Meniul ZILEI contine doua feluri de mancare și desert doar 21.5 lei
Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%