Restaurante » Restaurant Buzau

12,335 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: str. Veteranilor nr. 1 (langa Fabrica de Bere)

Telefon: 0784******

Email:

Website: www.***************.ro

Descriere: Restaurant Buzau situat in Complex Nord Buzau la intersectia dintre soseaua de centura cu strada Veteranilor (vizavi de fabrica de bere URSUS).
Restaurant Buzau cu marca inregistrata este situat in cadrul Complexului Buzau Nord pe soseaua de centura care leaga Bucurestiul cu Moldova.
(In cadrul complexului mai exista o spalatorie pentru masini mici si spalatorie de tiruri )

Este un restaurant construit in stil arhitectural modern dupa cele mai noi norme europene avand o capacitate totala de 350 de persoane, cu o suprafata construita de 700 mp, si o terasa de 250 mp, locuri de parcare cu paza, cu o capacitate de minim 300 de masini.

Restaurantul dotat cu o bucatarie cu utilaje moderne numai de inox, avand un sistem de ventilatie in care aerul este purificat si reglat la o temperatura bine controlata functie de numarul persoanelor existente in salon. Sala este dotata cu plafoane barisol avand posibilitatea ca in functie de eveniment sau dupa cum se doreste de client se poate schimba intr-o infinitate de posibilitati de culori creand diverse ambiente.

Acest nou restaurant realizat isi incepe activitatea odata cu venirea primaverii adica la 1.03 .2013, si ii invita pe buzoieni si cei care trec prin Buzau sa manance din meniurile noastre stil romanesc cat si internationale, se organizaza evenimente � nunti botezuri, zile onomastice , receptii, fiind dotat si cu o sala de conferinte de mare capacitate.

Atmosfera interioara creata de o eleganta in stil modern, rafinamentul preparatelor culinare , savoarea bauturilor si muzica ambientala relaxanta va imbie sa petreceti clipe de relaxare.


Tags: RESTAURANT, PARCARE


Harta: