În SUCEAVA, nimeni nu intră, nimeni nu iese. Din 2.109 cazuri confirmate de Covid-19 în România, 593 sunt în Suceava

Martie 31 11:08 2020 by buzau.net

Suceava și zonele limitrofe vor intra în carantină totală din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, a anunțat luni seară Ministrul de Interne, Marcel Vela.

Din cele 2.109 cazuri confirmate de Covid-19 în România, 593 au fost înregistrate în Suceava, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

În perioda 22-29 martie au fost înregistrate 22 de decese din cauza Covid-19 în Suceava, dar au fost raportate doar 9. Bilanțul ajunge astfel la 65 de decese.

Primarul orasului a declarat că viața sucevenilor se va desfășura ca și până acum, fiind în plus instituită limitarea intrărilor și ieșirilor din oraș.

„Acest lucru înseamnă că sunt verificate intrările și ieșirile în acest perimetru, nu mai poate intra și ieși oricine în acest perimetru, numai în anumite condiții au acces de a trece dintr-o localitate în alta doar cei care își desfășoară activitatea economică, cei care merg la serviciu, cei care au afaceri, cei care au activități în domeniul de siguranță națională și sunt angajați în această luptă pentru limitarea coronavirusului.” - a spus Ion Lungu.

El a făcut un apel la calm și rațiune în condițiile situației dramatice din Suceava.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%