Momentul care te emoționează până la lacrimi. Ce surpriză i-au pregătit elevii unei clase din Râmnicu Sărat profesoarei lor preferate (VIDEO)

Decembrie 3 15:36 2021 by sansanews.ro

Aduce energia pozitivă în sala de clasă în fiecare zi. Este un profesor tânăr, pasionat de profesia sa. Un profesor care e fericit atunci când e la ore, înconjurat de copii, care reușește să interacționeze cu elevii și să-i țină aproape.  Vorbim despre  Silvia Roșu Codreanu, o tânără profesoară , care joi a împlinit 27 de ani. Ea predă la școala Vasile Cristoforeanu din Râmnicu Sărat iar ce i s-a pregătit de ziua ei arată cât de mult e iubită de copii.

Silvia predă de doi ani la școala Vasile Cristoforeanu din Rm.Sărat. Are ore de franceză și de română.  Joi a împlinit 27 de ani. A fost un bun prilej ca elevii săi să-i arate cât de mult o apreciază ca dascăl și ca om, pentru că  e profesorul care știe să-i asculte și nu doar la ore,  care-i face să se simtă speciali, în siguranță și într-un mediu sigur atunci când sunt în clasă.

Din economiile lor și în timpul lor liber, elevii i-au pregătit doamnei profesoare o surpriză de proporții, care face pielea de găină oricui. I-au comandat un tort personalizat, i-au pregătit artificii și confetti , au așteptat-o în clasă în liniște deplină iar când a intrat s-a declanșat emoția. Într-un glas, cu toții, unii emoționați până la lacrimi i-au cântat ”La mulți ani”.

Doamna profesoară, însărcinată în aproape 7 luni, a fost atât de emoționată încât a avut nevoie să se sprijine de perete.

”Au fost... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%