A început goana după brazii de Crăciun. Ce oferte au comercianții, anul acesta

Decembrie 3 13:26 2021 by sansanews.ro

A început numărărtoarea inversă până la Crăciun, iar acest lucru se simte deja. Orașul a îmbrăcat straie de sărbătoare iar rafturile magazinelor sunt pline cu decorațiuni specifice sărbătorii dar și cu brazi, care mai de care mai înalți și cu coroana cât mai bogată.

Și Direcția Silvică Buzău a dat start comercializării de brazi de Crăciun. Oferta este bogată anul acesta. Buzoienii pot alege un brad autohton, cu înălțimea între 1,5 m și 2 m, sau pomi în coș de răchită, care pot fi ulterior replantați. În funcție de preferințe, clienții găsesc la Direcția Silvică brazi tradiționali sau pomi din diverse specii, precum Duglas verde, Duglas brumăriu ori molid. Cât despre prețuri, acestea diferă în funcție de specie și înălțime. Cel mai ieftin brad costă 95 lei, dar cel mai falnic ajunge la câteva sute de lei.

Pentru cei care preferă însă un brad artificial, pe care să îl poată împodobi și în anii viitori, hipermarketurile vin cu diverse oferte. Prețurile diferă și aici în funcție de înălțimea pomului dar și de model. Astfel, un brad cu dimensiunea de circa 2 m poate costa 500 de lei, în timp ce unul de 1,8m poate fi cumpărat cu 325 de lei.

Pe de altă parte, cine vrea să evite aglomerația din magazine și piețe, are la îndemână comerțul on-line. Site-urile de vânzări vin cu fel de fel de oferte, care mai de care mai tentante. Un  brad  deja pregătit pentru sărbători, împodobit, prevăzut cu suport... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%