Paza/Securitate » Dyncorp Security Protection

961 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bucuresti ,str Masina de Paine nr 49 - 51 sector 2

Telefon: 0721******

Email: offi**@d******.ro

Website: www.*******.ro

Descriere: Societatea “DYNCORP SECURITY PROTECTION INT”, persoanã juridicã românã, constituitã în baza Legii nr. 333/2003 (republicata) si a normelor metodologice adoptate prin H.G. nr.301/2012, cu modificarile si completarile ulterioare, autorizata si licentiata pentru desfasurarea serviciului de paza si protectie de catre M.A.I.- I.G.P.R. –D.P.O.P. cu nr 2978/P/2017, presteaza servicii de paza si protectie in vederea asigurarii protectiei vietii, integritatii persoanelor si sigurantei valorilor.
Constituita in baza Legii 333/2003 (republicata) si a normelor metodologice adoptate prin H.G. nr.301/2012, cu modificarile si completarile ulterioare, cu personal specializat şi şcolarizat, ea işi propune sã menţinã un standard profesional ridicat cu scopul de a oferi clienţilor sai un climat de Loialitate, Disciplina, Siguranta, Incredere, Profesionalism, Evolutie si Eficienta .
Promovarea celor mai bune soluţii privind apararea prin punerea la dispoziţie a activitãţilor complementare de intervenţie şi acordarea primului ajutor cât şi prin gestionarea obiectivã şi profesionalã a tuturor situaţiilor de crizã se ralizeaza printr-o relaţie strict profesionalã cu instituţiile statului: Poliţia, Jandarmeria, Pompierii, Serviciul de Ambulanţã.
“ DYNCORP ”doreste sa devina cel mai apreciat si preferat partener in domeniul securitatii pentru clientii sai.
În prezent “DYNCORP”stã la dispoziţia dumneavoastrã ca un partener serios pe care puteţi conta oricând cu urmãtoarele tipuri de servicii:
 Servicii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor si consultanta;
 Servicii de paza a transporturilor de valori si consultanta;
 Servicii de garda de corp si consultanta in domeniu.

Serviciul de paza umana este destinat obiectivelor cum ar fi:
- Societati comerciale, (sedii de birouri, hale industriale, showroom-uri, service-uri si parcuri auto , magazine, hypermarketuri, spatii comerciale, farmacii, case de amanet si bijuterii etc.);
- Hotelurilor, pensiunilor;
- Santiere de constructii;
- Sediilor si sucursalelor bancare;
- Ansambluri rezidentiale;
- Institutii publice;
- Scoli, gradinite;
- Parcuri, piete, centre medicale etc.
Creşterea responsabilitãţii personalului angajat se face prin instruirea, calificarea şi specializarea acestora în functie de specificul activitãtilor astfel:
 Activitãţi de paza şi ordine
 Control acces
 Însotire transport valori
 Escorta VIP


Tags: SERVICII PAZA