Medicul Răzvan Dedu, noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău

Iulie 15 12:24 2020 by sanatateabuzoiana.ro

Managerul unității medicale, Claudiu Damian, este convins că vor face o echipă bună, având în vedere calitățile profesionale, abilitățile foarte bune de comunicare și aprecierea de care dr. Dedu se bucură printre colegi. 

Claudiu Damian

Spitalul Județean de Urgență Buzău are, de astăzi, un nou director medical. După doi ani și jumătate în care a făcut parte din conducerea unității medicale cu delegație, medicul diabetolog Dana Marinescu a revenit la șefia secției, la patul pacientului, odată cu încetarea ultimei delegații în baza căreia a făcut parte din echipa managerială.

Funcția de director medical a fost preluată, deocamdată tot cu delegație, până la organizarea concursului pe post, de dr. Răzvan Dedu, medic primar chirurgie generală care, în februarie anul acesta a mai făcut parte din echipa managerială, în perioada în care dr. Marinescu s-a aflat în concediu medical.

„Cred că este un câștig pentru spital cooptarea dr. Răzvan Dedu în echipa managerială. Este tânăr, are enerie și putere de muncă, iar pe lângă abilitățile profesionale deosebite de care a dat deja dovadă de când profesează în Spitalul Județean de Urgență Buzău, cred că are și abilități manageriale. Am spus dintotdeauna că la noi, tinerii au șanse de promovare și sunt stimulați să-și pună în valoare calitățile profesionale și umane, iar dr. Dedu cred că răspunde criteriilor de exigență de care avem nevoie. Are o... [Citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%