Medicul Gabriela Pârâu, noul manager al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de iguranță Săpoca

Mai 26 08:40 2020 by sanatateabuzoiana.ro
Medicul Gabriela Pârâu, noul manager al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de iguranță Săpoca

Protestul medicilor, asistenților medicali și personalului TESA și amenințarea cu demisia în bloc au avut efect: ministrul Sănătății a revocat-o astăzi pe Cristina Păun și a numit-o în funcția de manager pe doctorița Pârâu. 

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca are, începând de astăzi, un nou manager. Medicul Gabriela Pârâu a fost numită prin Ordinul ministrului Sănătății, nr. 753, manager cu delegație al unității medicale, pentru șase luni, începând cu data de 25.05.2020.

Decizia ministrului Nelu Tătaru a venit ca urmare a protestelor repetate ale personalului medical și TESA din cadrul spitalului, care imediat după numirea în funția de manager a economistei Cristina Păun au contestat-o și au cerut revocarea acesteia din funcție, pe motiv că este o persoană conflictuală, alături de care nu-și pot desfășura activitatea, reamintind totodată că aceasta a fost demisă de două ori din funcțiile pe care le-a ocupat anterior în spital, pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, dar și că este cercetată de DNA, ca urmare a unor controale ale Curții de Conturi.

Protestul declanșat vineri, de angajații SPMS Săpoca, dar mai ales avertismentul cu demisia în bloc a medicilor și personalului TESA par să fi avut efect, pentru că astăzi, ministru Neu Tătaru a decis revocarea din funcție a fostului manager și numirea medicului Gabriela Pârâu în această funcție.


Sursa: sanatateabuzoiana.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%