30.000 de măști de protecție, donate Spitalului Județean Buzău

Mai 25 19:19 2020 by opiniabuzau

Spitalul Județean de Urgență Buzău a primit săptămâna trecută 30.000 de măști sub formă mde donație din partea unei firme care a considerat necesar să sprijine cadrele medicale. Acestei firme și tuturor celor care au ajutat într-un fel sau altul la asigurarea unui climat de siguranță al cadrelor medicale buzoiene, conducerea unității medicale le aduce mulțumiri.

„Încă de la începutul pandemiei de coronavirus (COVID-19), Spitalul Județean de Urgență Buzău a primit numeroase donații constând în materiale sanitare și materiale de protecție pentru personalul medical. Săptămâna trecută, Spitalul Județean de Urgență Buzău a primit o donație importantă, 30.000 de măști chirurgicale. Achiziția se ridică la valoarea de 81319,36 lei.

Echipa de conducere a Spitalului Județean de Urgență Buzău aduce mulțumiri firmei S.C. Fildas Trading S.R.L, care a fost alături de personalul medical. Este vorba despre un gest care arată că, în astfel de momente dificile, implicarea, solidarizarea si responsabilitatea fiecăruia dintre noi pot face diferența!


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%