Asigurari » Safety Broker Buzau

10,495 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str.Chiristigii, Nr. 8, (colt cu strada Visinului)

Telefon: 0742******

Email: vale************@s*****broker.ro

Website: www.************.ro

Descriere: Safety Broker de Asigurare este o companie de brokeraj in asigurari cu capital privat 100% romanesc si cu o experienta in acest domeniu de peste 11 ani!

Un nume de referinţă care a consolidat cu succes, timp de trei ani consecutiv, pozitia de lider al pietei de brokeraj in asigurari.

Clientii, partenerii, volumul de business intermediat precum si cota de piata de aproape 8% confirma calitatea si profesionalismul serviciilor noastre.

La nivel national am dezvoltat o retea de peste 150 de birouri cu aproximativ 1000 de reprezentanti pregatiti sa va ofere cele mai bune si complexe solutii de asigurare.

Misiune : Sa crestem prin inovatie si excelenta antreprenoriala;

Viziune: Sa intelegem si sa satisfacem cerintele clientilor, oferindu-le servicii de asigurare adaptate nevoilor lor, obtinute prin selectarea atenta a ofertelor din piata, prin verificarea minutioasa a tuturor clauzelor si conditiilor contractuale;

Obiective: Sa investim permanent in oameni, creand noi tendinte, noi produse cobrand care sa asigure punctual anumite riscuri contribuind astfel, impreuna cu partenerii nostri, la cresterea gradului de asigurare din Romania, la dezvoltarea pietei si la siguranta clientilor;

Valori: Devotamentul, responsabilitatea, integritatea si respectul, empatia si sustinerea sunt VALORILE care ne definesc.

Ne pasa de siguranta dumneavoastra si de aceea facem totul cu simt de raspundere. Suntem ambitiosi, fermi si consecventi atunci cand vine vorba de obiective. Suntem corecti, transparenti, ne onoram promisiunile si oferim respect inainte de a-l pretinde. Incurajam ideile bune si promovam initiativele.


Tags: ASIGURARI BUZAU