La mulți ani, Ionuț Apostu!

Ianuarie 31 06:07 2023 by buzau.net

Ionut Apostu, născut pe 31 ianuarie 1977, este căsătorit și are un copil. A absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalistică de la Universitatea "Spiru Haret" din București în anul 2003, obținând titlul de profesor. Înainte de a deveni profesor, a absolvit Școala Normală "Spiru Haret" din Buzău în 1996, obținând diploma de bacalaureat și devinând învățător. În 1998, a obținut gradul didactic de învățător/profesor prin examenul definitivat organizat de Inspectoratul Școlar Județean.

După ce a început cariera sa în presă ca redactor la cotidianul Opinia în 1998, Ionut Apostu a ocupat mai multe poziții de conducere în domeniul media, inclusiv director general la TV Buzău, director general la cotidianul Strada și director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Buzău. În prezent, el este viceprimar al Primăriei Municipiului Buzău.

Ionut Apostu are mai multe diplome în domeniul fondurilor structurale și al managementului de proiect. A participat la mai multe cursuri și seminarii, inclusiv un seminar organizat de Ministerul Administrației și Internelor și Organizația Internațională pentru Migrație privind migrația în perspectiva aderării la spațiul Schengen și un training organizat de Academia de Afaceri și Comunicare privind PR-ul pentru fonduri structurale.







Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%