Subprefectul Constantin Cristea pe teren alături de echipajele de deszăpezire

Ianuarie 30 20:05 2023 by buzau.net

Implicare totală din partea subprefectului Constantin Cristea în cele trei zile cât Buzăul s-a aflat sub incidența unui cod portocaliu de ninsori abundente și viscol. Acesta a fost prezent încă de vineri pe teren, ajutând echipele care au intervenit în cele mai dificile situații din județ.

„A fost un sfârșit de săptămână plin de provocări, cu situații diferite, care s-au schimbat de la minut la minut, de la oră la oră. Ca reprezentant al guvernului în teritoriu, am depus toate eforturile pentru ca lucrurile să se îndrepte în direcția bună. Chiar dacă unele măsuri au necesitat mai mult timp pentru implementare, în cele din urmă rezultatul a fost cel dorit. Țin să le mulțumesc tuturor celor implicați și să-i asigur de toată aprecierea mea. Mulțumesc DRDP Buzău, Consiliul Județean Buzău, IPJ, IJJ, ISU, celor de la Divizia 2 Infanterie Getica, dar și tuturor primarilor care au răspuns prompt atunci când li s-a cerut ajutorul! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru răbdare și înțelegere!” a postat Constantin Cristea, subprefectul județului Buzău pe pagina sa de Facebook.

În momentul de față în județul Buzău nu se mai înregistrează probleme deosebite, iar traficul se desfășoară în condiții normale de iarnă.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%