Handbalistele, victorie la pas in fata Stelei

Octombrie 16 00:00 2017 by opiniabuzau

SCM Gloria Buzău a ajuns la cea de-a cincea victorie la rând de la startul campionatului. Nicio adversară din cele întâlnite până acum nu a reuşit să reziste ritmului impus de buzoience, ultima care s-a înclinat în faţa SCM fiind Steaua Bucureşti, în partida disputată sâmbătă seară, la Sala Sporturilor.

După victoria categorică din derby-ul cu Ştiinţa Bucureşti, era greu de crezut că elevele lui Romeo Ilie vor avea probleme cu o echipă aflată pentru prima dată la acest nivel, cu jucătoare tinere, ambiţioase, dar fără experienţă. Doar în primele minute s-a putut vorbi de un oarecare echilibru, când oaspetele au egalat în două rânduri şi au încercat să menţină o diferenţă cât mai strânsă.

În ultimele 10 minute, buzoiencele au turat motoarele la maxim, iar desprinderea a venit rapid, un ecart de 8 goluri la pauză, 20-12. Partea secundă a respectat, în mare, acelaşi scenariu, cu un joc mai bun al Stelei în primele minute, după care SCM Gloria a pus definitiv stăpânire pe joc, iar victoria a venit de la sine: 34-27. La începutul meciului a fost păstrat un moment de reculegere în memoria mamei Alinei Branişte, care a avut puterea să treacă peste această dramă şi a fost din nou cea mai bună jucătoare a echipei buzoiene şi principala marcatoare, cu 10 goluri. Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău îşi poate continua marşul triumfal din campionat, într-o deplasare simplă, pe terenul ultimei clasate, CSU Târgovişte.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%