Fostul golgheter al Petrolului, tunisianul Hamza Younes, a semnat cu Voința Limpeziș

Ianuarie 5 23:11 2023 by Sportul Buzoian

ACS Voința Limpeziș s-a întărit în această iarnă prin aducerea atacantul tunisian Hamza Younes (36 ani). Younes, cunoscut ca fost golgheter al Petrolului, a semnat cu Voința Limpeziș după ce s-a despărțit de echipa Concordia Chiajna in anului 2022. 

În prezent, Younes urmează cursuri pentru licența UEFA la Școala Federală de Antrenori. El a fost considerat a fi o achiziție importantă pentru ACS Voința Limpeziș, echipa care evoluează în Liga 3 și care încearcă să evite retrogradarea.

Alături de Younes în staff-ul echipei se mai alătură Marian Teodorescu(foto), care a lucrat in trecut la CS Cornu și Petrolul 95 Ploiești.

În cariera sa, Hamza Younes a evoluat la echipe precum CS Sfaxien (Tunisia), Petrolul Ploiești, Botev Plovdiv, Ludogorets (amândouă din Bulgaria), Tractor (Iran), Xanthi (Grecia), Erzurumspor FK (Turcia), Al Ahli (Qâtar), Aris Salonic (Grecia), Petrolul, Larisa (Grecia) și Concordia Chiajna.

Echipa este finanțată de Costică și Nită Dedu, oameni ce investesc în  fotbal cu scopul de a promova satul natal în întreaga țară. ACS Voința Limpeziș este unicul club de fotbal profesionist din România care aparține unui sat.

Echipa se va reuni pe 21 ianuarie iar in cadrul unei conferințe de presă va fi prezentat noul staff și noile achiziții.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%