Voința Limpeziș și Gloria Vadu Pașii au cele mai moderne baze sportive din județul Buzău | Premiul va fi acordat în cadrul Galei Laureaților Anului 2022

Ianuarie 16 17:40 2023 by Sportul Buzoian

Clubul ACS Voința Limpeziș a surprins microbiștii buzoieni din toate punctele de vedere în anul 2022! Campioana județeană căștigă barajul cu Victoria Gugești(Vrancea) și a ajunge în LIGA3, nu înainte de a aduce în vitrina cu trofee, trofeul Supercupa României (faza județeană) după un meci de generic cu Voința Lanurile. 

Și-au dorit să ajungă în fotbalul mare și au reușit. Costică și Nită Dedu, doi antreprenori locali au pus bazele echipei în anul 2004 iar visul lor a devenit realitate, echipa evoluând astăzi în LIGA3.  Desi în prezent echipa ocupa locul 9 în seria a doua a LIGII a 3-a, echipa de la sat a suferit transformări majore în această iarnă, având un obiectiv clar, salvarea de la retrogradare! ACS Voința Limpeziș s-a întărit în această iarnă prin aducerea atacantul tunisian Hamza Younes (36 ani). Younes, cunoscut ca fost golgheter al Petrolului, a semnat cu Voința Limpeziș după ce s-a despărțit de echipa Concordia Chiajna in anului 2022. 

Baza sportivă a fost modernizată în mai puțin de 30 de zile

Frații Dedu au venit cu impulsul și forța de muncă, iar primarul comunei Moise Romică a venit cu finanțarea și astfel în mai puțin de o lună de zile, baza de la Limpeziș s-a transformat complet. Au fost realizate de la zero atât vestiare cât și tribune pentru aproximativ 500 de spectatori. A fost adusă o parte din tribuna oficială de la campioana Unirea Urziceni în timp ce de scaune s-a ocupat personal președintele AJF Buzău, Adrian Petre. În aceste zile se lucrează intens la instalația de nocturnă.

Voi fi aproape de ei! Niciodată în istoria comunei Movila Banului, o echipa nu a ajuns în LIGA3 - primarul comunei Movila Banului, Moise Romică

După faptă și răsplată...

Adrian Petre, președintele Asociației Județene de Fotbal Buzău, a convocat Comitetul Executiv pentru pentru a discuta despre premiile acordate celor mai buni oameni implicați în fotbalul din Buzău. În cadrul Adunării Generale, care vă avea loc joi 19 ianuarie 2023, membrii comitetului vor acorda atât premii individuale cât și de echipă pentru cei mai buni jucători, antrenori, manageri, arbitri și observatori.

Printre premiile individuale se numără premiul pentru cea mai moderna baza sportiva, care vă fi acordat cluburilor Voința Limpeziș și Gloria Vadu Pașii. Acest premiu recunoaște eforturile comune din partea autorităților locale cât și a președinților celor doua cluburi.

 

 

 

 

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%