EȘEC CU POLI TIMIȘOARA. GLORIA PIERDE PRIMUL MECI OFICIAL AL ANULUI

Februarie 19 06:13 2021 by campusbuzau.ro

Gloria debuteaza cu stangul, in returul ligii secunde. Buzoienii au pierdut cu 2 la 0 meciul din deplasare cu Poli Timisoara. Banatenii s-au impus dupa doua faze fixe momente gestionate defectuos de apararea condusa de Ghinga si Relu Stoian.

Gloria nu a reusit mare lucru, în primul meci oficial al lui 2021. Gazdele, echipă mai experimentată, au avut două ocazii imense chiar în startul partidei, dar pe rând, Alex Munteanu și Ivanovici au trimis peste poarta lui Relu Stoian, din șase metri, scrie campusbuzau.ro.

Buzoienii au reușit să echilibreze partida, ba chiar să domine, steril ce-i drept, mare parte a primei reprize.

Echilibrul s-a rupt după un sfert de oră scurs din repriza a doua. Gazdele au profitat de marcajul aproximativ făcut de apărătorii buzoieni, reușind să înscrie după o lovitură liberă, la capătul căreia veteranul Mera a finalizat cu o lovitură de cap.

Tot dintr-o fază fixă s-a majorat scorul. Codrea a reluat în poarta lui Stoian după o lovitură de colț executată de un alt veteran, Alex Munteanu.

Gloria a avut prima ocazie mare abia în minutul 68, atunci când Ghinga a ratat inexplicabil, cu poarta goală.

În urma eșecului de azi, Gloria rămâne deocamdată pe poziția a opta a ligii secunde. Etapa viitoare la  Buzău vine Rapidul. (Andrei Solomon)

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%