Asigurari » Allianz-Tiriac Asigurari SA

6,938 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu 42

Telefon: 0238******

Website: www.*************.ro

Descriere: In anul 2005, Sucursala Buzau a inregistrat un volum al primelor brute subscrise de 11,5 milioane euro, in crestere cu 40% fata de 2004, cand au fost subscrise 8,4 milioane euro. Aceste rezultate plaseaza Sucursala
pe un onorabil loc 2 in topul intern al companiei.
Asigurarile generale detin o pondere de 98,2% din totalul primelor brute subscrise de Sucursala, iar diferenta de 1,8% este detinuta de asigurarile de viata. Asigurarile auto reprezinta 80% in totalul asigurarilor generale si, in cadrul lor, asigurarile de tip CASCO detin ponderea cea mai mare, cu 75%.
Colaborarea cu brokerii
Primele brute subscrise care s-au realizat cu contributia brokerilor este de 75%. Colaborarea Sucursalei cu societatile de intermediere in asigurari altele decat brokerii reprezinta 10% si, din acest punct de vedere, apreciez ca este o colaborare foarte buna, declara Polixenia ANGHEL.
Obiective
Deschiderea a doua noi agentii, Agentia Buzau - Unirii si Agentia Pogoanele, constituie unul din proiectele anului 2006. De asemenea, Sucursala isi mai propune pentru acest an o crestere a volumului de prime brute subscrise din asigurari generale cu 10%, iar din asigurarile de viata cu 100%, precum si dezvoltarea retelei de vanzatori de asigurari de viata.