ADOLESCENTĂ, LA VOLANUL UNEI MAȘINI FURATE. A condus zeci de kilometri, până a lovit ca la popice 3 mașini parcate, pe Unirii

Februarie 18 15:16 2021 by sansanews.ro

Aventură finalizată la Poliție, cu un dosar penal. O adolescentă de 18 ani a furat mașina familiei care o găzduia și a plecat din localitatea Gălbinași, cu intenția de a ajunge la iubitul ei, în Mărăcineni. Neavând nici un pic de experiență la volan, pe drumul de întoarcere, în municipiul Buzău, tânăra a luat la rând trei mașini parcate pe Bulevardul Unirii, pe care le-a ”șifonat” zdravăn”.

Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi. Tânăra de 18 ani locuia temporar la o familie din Gălbinași, care a găzduit-o, vrând să o ajute pentru că avea probleme cu părinții. Noaptea trecută, tânăra a așteptat ca gazdele sale să adoarmă, după care le-a furat oamenilor mașina și a pornit la volan. A condus de la Gălbinași până în Buzău unde s-a întâlnit cu alți amici, și împreună cu aceștia, îmbarcați într-un alt autoturism, au plecat spre Mărăcineni, pentru ca fata să-și întâlnească aici iubitul. Totul a fost bine până la întoarcere când, în timp ce încerca să iasă din oraș, pentru a se întoarce la Gălbinași, fata a scăpat mașina de sub control și a lovit în plin trei autoturisme pe Bulevardul Unirii. Toată aventura adolescentei s-a terminat la Poliție, ea alegându-se cu dosar penal. Iată ce au transmis polițiștii cu privire la acest caz:

” Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Buzău, au depistat o tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Buzău, care a... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%