VIDEO Autostrada Moldovei, motor de dezvoltare pentru județul Buzău, în următorii 3 ani

Februarie 19 06:12 2021 by infobaragan.ro

Deciziile finale privind realizarea proiectului autostrăzii A7, vor avea un impact direct și major asupra dezovoltării Județului Buzău. În numai trei ani, un segment de drum de mare viteză, va lega Buzăul de Ploiești.

Traseul viitorului drum de mare viteză, în lungime 340 de kilometri, care va lega capitala ţării, Bucureşti, de Moldova are prevăzute proiecte majore de infrastructură, potrivit planurilor avansate de CNAIR.

Asta înseamnă investiții masive de sute de milioane de euro, care ar putea resuscita firmele de construcții, din Buzău, grav afevtate de criza Covid-19.

Lucrările la noua autostradă vor genera și sute de locuri de.muncă dar și o imporantă infuzie de capital pe plan zonal.

Două noi poduri ar putea fi construite peste râurile Buzău și Râmnicu Sărat, până în anul 2024 aceste investiții fiind vitale pentru infrastructura rutieră.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au prezentat pe Facebook modelul 3D al sectorului de autostrada Ploieşti-Buzău.

Conform planului, lucrările la autostrada lungă de aproximativ 63 de kilometri ar putea fi deschisă la mijlocul acestui an şi va costa peste 12 milioane de lei.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au prezentat pe Facebook modelul 3D al acestui sector de autostradă.

„Prestatorul a realizat modelarea interactivă 3D pentru Autostrada Ploieşti – Buzău.... [Citește articolul integral pe infobaragan.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%