Cetatean: '' Vă rog luați masuri! I Primar: '' Problema este rezolvată de mai bine de o săptămână ''

Octombrie 18 17:22 2021 by buzau.net

Suntem în era tehnologiei, eră ce pune la îndemâna oricărui cetățean de pe meleagurile noastre posibilitatea  să își spună oful pe rețelele de socializare într-un mod rapid și de cele mai multe ori sub un cont fals.

Astăzi am decis să vă prezentăm intenția  bună a anui cetățean de a se face auzit prin mesajul sau doar că primarul  ne-a răspuns  prompt: această problemă este rezolvată de mai bine de o săptămână.

"Sunt din Vintilă Vodă și aș dori să invit prefectul Buzăului să treacă pe puntea ce face legătura dintre Dogari și sat Petrechesti( Ganta) . Eu o trec zilnic și de o luna jumate nu pot sa merg deoarece s- au rupt scînduri cu mine cînd am trecut puntea. Acum merg din doctor în doctor și nu știu ce să îmi facă. Menționez că pe acea punte trec: copii, bătrîni, navetiști, multi oameni din sat care ar putea păți că mine. Va rog luați măsuri. Trăim totuși în secolul 21. Nu cred că o reparație pentru punte e mai scumpă că un tratament pt covid. Vă mulțumesc."

Contactat de echipa noastră primarul Coman Ion (PSD) a explicat ca această problemă a fost rezolvată de mai bine de o săptămână deși la bugetul local nu sunt foarte mulți ban. 

Comuna Vintilă Vodă a primit doar 50.000 lei din Banii din Fondul de Rezervă al Guvernului. 

Diferențele dintre comunele administrate de PSD și PNL sunt mai mult decât vizibile. Comuna Pardoși (PNL), comună cu aproximativ 400 de locuitori, a primit 400.000 lei, în timp ce comuna Vintilă Vodă (PSD), localitate cu peste 3000 de locuitori, a primit doar 50.000 lei.

Concluzie: NU toate sesizările prezintă realitatea din teren. 

👉




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%