Ajutor pentru încălzire 2021. Până când se pot depune cererile, ce documente se cer

Octombrie 18 16:44 2021 by sansanews.ro

Buzoienii cu venituri reduse pot depune de luni, 18 octombrie, cererile în baza cărora vor primi  ajutoare pentru a putea plăti căldura în această iarnă. Este vorba despre ajutoare pentru încălzirea locuinței cu energie termică în sistem centralizat, gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau petrolieri. Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 noiembrie.

Începând de luni, 18 octombrie, locuitorii din municipiul Buzău pot depune cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie. Formularele pot fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială, de pe strada Alexandru Marghiloman nr. 29, sau pot fi descărcate de pe site-ul instituției. Ulterior, dosarele se depun fie personal, la sediul DAS, fie pe mail. 

Documentele necesare pentru depunerea dosarului sunt:

Copia actelor de identitate pentru toți membrii familiei care locuiesc și se gospodăresc la acea adresă;Copia Hotărârii Judecătorești de divorț sau a Certificatului de Deces (dacă e cazul);Dovada veniturilor nete realizate în luna anterioara depunerii cererii (adeverințe salarii, cupoane pensii, indemnizații, etc.)**Copie după declarația de impunere privind veniturile realizate în anul depunerii cererii, în cazul în care membrii familiei sunt costituiți în asociații familiale sau ca persoane fizice autorizate;Ultima factură de la furnizorul de gaze... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%