Buzău, oraș deschis la cozi. Toți evoluează, noi trăim ca în comunism

Decembrie 30 20:53 2020 by buzau.net

Modul în care a decis administrația PSD a municipiului Buzău să introducă sistemul electronic de taxare a tichetelor de călătorii pentru transportul în comun, se pare că este unul lipsit de profesionalism. Buzoienii au fost puși să se umilească, în plină iarnă, stând la cozi de ore întregi pentru validarea cardurilor de călătorii cu autobuzul. Din fericire, temperaturile au fost destul de ridicate, iar oamenii nu au înghețat prea tare.

În tot Buzăul, administrația a decis să instaleze doar 4 tonete pentru emiterea acestor carduri de călătorii fără de care oamenii nu se mai pot deplasa cu transportul în comun. La orice oră ai trece pe lângă aceste puncte de vânzare a biletelor, trebuie să fie câteva persoane care să aștepte. Nici măcar acum când, în sfârșit, speram cu toții la condiții ceva mai civilizate, primarul nu s-a dezis de la obiceiurile de genul „lasă că merge și așa” sau „nu moare nimeni dacă stă o oră la o coadă”, scrie stiridinsursebuzau.ro.

Cer public, administrației PSD să instaleze mai multe tonete pentru emiterea cardurilor de călătorii și să țină cont că o situația umilitoare în care sunt puși buzoienii de a sta cu orele în frig, la coadă, fără distanțarea socială, obligatorie în plină pandemie Covid-19, să fie urgent remediată!

Facebook – Gabriel Avramescu




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%