Bijuterii de copii pentru ocazii speciale? Iata cateva idei fabuloase!

Ianuarie 18 09:57 2023 by buzau.net

Gasirea bijuteriilor perfecte pentru copii, care sa fie nu doar accesibile, ci si versatile, durabile si de inalta calitate, poate fi o adevarata provocare pentru parinti. Fiind oferite cu ocazia anumitor sarbatori sau pentru a fi purtate la diverse evenimente speciale, aceste accesorii trebuie sa fie pe placul celor mici. Pentru a-ti face mai usoara cautarea, iata un mic ghid care sa-ti ofere cele mai bune idei de bijuterii atemporale si moderne pentru copii.

Idei de bijuterii pentru copii pentru ocazii speciale

Bijuteriile sunt cadouri perfecte atat pentru baieti, cat si pentru fete si sunt ideale pentru a fi purtate in viata de zi cu zi, dar mai ales la ocaziile speciale din viata lor. Fie ca este vorba de o aniversare, o nunta sau un alt moment special, exista o multime de modele incantatoare, care vor aduce garantat un zambet pe fata celor mici. Cerceii, bratarile, pandantivele si colierele pentru copii sunt rafinate, simple sau decorate cu pietre sau alte detalii stralucitoare. Exploreaza ideile urmatoare pentru mai multa inspiratie!

Cercei

Cu surub, clasici, colorati sau cu tortite, cerceii sunt nelipsiti in viata fetelor. Modelele pentru copii se remarca printr-un design aparte, sunt versatili, usori si au o dimensiune delicata, astfel incat sa nu puna presiune pe lobul urechii. Colectiille sunt variate, asa ca poti alege intre cercei de aur pentru copii de la B&B Shop sau din argint, in diverse forme atractive precum ursuleti, flori, inimioare, albinute sau buburuze. Multe dintre piese sunt impodobite cu pietre pretioase viu colorate, care adauga stralucire tinutelor celor mici.

Coliere

Colierele cu diverse pandantive simbolice, precum ingerasi, fluturasi sau inimioare sunt accesorii deosebite, care ii vor incanta pe micuti. Poti alege intre modele de aur de 14 karate sau 18 karate, din material textil sau din argint. Este recomandat ca lungimea acestora sa fie adaptata varstei pentru a evita agatarea colierelor de diverse obiecte. Colierele pentru copii au finisaje atent lucrate si pot fi prevazute cu materiale pretioase si pandantive.

Bratari

Bratarile sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fete, avand diverse pandantive cu motive florale, animalute, personaje din desene sau alte simboluri deosebite pentru copii. Pentru a-l bucura pe cel mic de un accesoriu cu adevarat special, alege bratari de cea mai buna calitate, din aur de 14 karate sau din argint. Modelele cu snur textil, reglabile sunt o alegere buna, mai ales pentru cei de varsta mai mica.

Pandantive

Daca cel mic are deja un lantisor pe care il indrageste si il poarta cu placere, adauga-i un pandantiv potrivit in forma de ursulet, flori, unicorn, pisicute, fetite sau baieti, pentru a-i starni si mai mult veselia. Pandantivele cu initiale sunt si ele extrem de apreciate in randul copiilor.

Bijuteriile sunt nelipsite in viata copiilor si, pe masura ce cresc, acestia isi vor dori si mai mult sa iasa in evidenta prin intermediul lor. De aceea, indiferent de ocazie sau de varsta, asigura-te intotdeauna ca alegi piese unice, de cea mai buna calitate si rezistente, care vor dura o viata intreaga.

Sursa foto: pixabay.com




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%