Dedu Ioniță "Cel mai bun conducător de club din fotbalul județean" | Premiul va fi acordat în cadrul Galei Laureaților Anului 2022

Ianuarie 17 17:18 2023 by buzau.net

Președintele clubului de fotbal ACS Voința Limpeziș, Dedu Ioniță, a fost premiat cu titlul de "Cel mai bun conducător de club din fotbalul județean în anul 2022" în cadrul Galei Laureaților organizată de Asociația Județeană de Fotbal Buzău.

Dedu Ioniță a reușit să aducă fotbalul de performanță în satul său natal, prin promovarea istorică a echipei ACS Voința Limpeziș. În anul 2022, echipa sa a obținut titlul de campioană județeană, supercupa româniei (faza județeană) și a câștigat barajul pentru promovare, ducând echipa în LIGA3.

Acest succes este o dovadă a implicării și a muncii îndelungate pentru a dezvolta fotbalul în comuna Movila Banului. Premiul acordat de Asociația Județeană de Fotbal Buzău este o recunoaștere a realizărilor sale și o încurajare pentru a continua să sprijine și să promoveze fotbalul în comunitatea sa.

Adrian Petre(foto), președintele Asociației Județene de Fotbal Buzău, a convocat Comitetul Executiv pentru pentru a discuta despre premiile acordate celor mai buni oameni implicați în fotbalul din Buzău. În cadrul Adunării Generale, care vă avea loc joi 19 ianuarie 2023, membrii comitetului vor acorda atât premii individuale cât și de echipă pentru cei mai buni jucători, antrenori, manageri, arbitri și observatori.







Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%