Medic neurochirug la S.J.U. Buzău. Medicul este din București și profesează la Buzău de luni până vineri

Ianuarie 18 06:25 2023 by campusbuzau.ro

Premieră la Spitalul Județean de Urgență Buzău! Unitatea medicală are, de la 1 ianuarie, un medic neurochirurg. Este vorba despre un medic bucureștean care, de luni până vineri, va profesa la Buzău. În această primăvară, conducerea Spitalului Județean Buzău ar mai vrea să coopteze alți doi medici, cu aceeași specializare, și să înființeze un compartiment de neurochirurgie, scrie campusbuzau.ro.

Un post de neurochirurg era prevăzut în organigrama Spitalului JudeÈ›ean, printr-o decizie luată de Consiliul JudeÈ›ean, în noiembrie, anul trecut. Este vorba despre un medic bucureÈ™tean care a  profesat la Spitalul  Floreasca din Capitală.

Totodată, conducerea unității poartă discuții cu încă doi specialiști de la București pentru a veni la Buzău și a face echipă cu medicul care deja profesează aici.

Deocamdată, noul medic doar consultă pacienții și pune diagnostic. Însă, cât de curând, va intra și în sala de operații. Conducerea Spitalului Județean face demersuri ca pacienții din județ care au nevoie de intervenții chirurgicale să poată fi operați la Buzău cât mai curând posibil.




Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%