Au rămas pe drumuri, în plină iarnă. Casele a două familii din Potoceni au fost mistuite de flăcări - Campus TV

Februarie 4 09:38 2023 by campusbuzau.ro

Două familii au rămas pe drumuri, în plină iarnă! Casele lor au fost mistuite de flăcări, în urma unui incendiu devastator care a izbucnit joi, la prânz, în localitatea Potoceni. Din fericire, niumeni nu a fost rănit dar pagubele sunt uriașe. Oamenii rămași pe drumuri, între care și doi copii, s-au adăpostit deocamdată la rude sau vecini, dar speră că se vor găsi semeni cu suflet mare, care să le întindă o mână de ajutor pentru a-și reconstrui locuințele, scrie campusbuzau.ro.

Nenorocirea s-a petrecut joi, în jurul orei 12.00, pe strada Fermei din Potoceni! Un vecin a fost cel care a văzut flăcările şi a sunat la 112. Din momentul în care oamenii au realizat ce se întâmplă și până să intervină vecinii și, mai apoi pompierii, flăcările cuprinseseră deja mare parte din cele locuințe. Din păcate, din cauza frigului, pompele erau înghețate, astfel că oamenii au fost nevoiți să care apă cu gălețile din locuințele din apropiere. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se propage și la alte case din apropiere.

Incendiul, spun pompierii, ar fi izbucnit de la un coș de fum deteriorat la una dintre locuințe.  Într-una dintre case locuiau două familii, soț și soție, de 55 și 52 de ani, fiul acestora, cu soția, și copilul lor de nici 4 ani. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, copilul era la grădiniță iar membrii familiei din casă au reușit să se salveze la timp....

Citește articolul integral pe campusbuzau.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%