Reconfigurarea Drăgăicii. Se intenționează transformarea în Complex expozițional. - Campus TV

Februarie 4 08:14 2023 by campusbuzau.ro

Spațiul de la Drăgaică ar putea fi transformat într-un complex expozițional. Aici vor putea fi organizate evenimente diverse și s-ar putea desfășura activități economice. Târgul ”Drăgaica” ar fi integrat în proiect și se va putea ține, ca și până acum, în aceeași locație, scrie campusbuzau.ro.

Primăria Municipiului Buzău intenționează să reconfigureze spațiul de la Drăgaică și să-l transforme într-un complex expozițional.

Edilii Buzăului s-au inspirat dintr-o deplasare de lucru dincolo de hotarele țării, unde au participat ca invitați la un eveniment, care s-a desfășurat într-un asemenea spațiu, asemănător cu cel de la Drăgaică.

Viceprimarul Ionuț Apostu crede că un astfel de spațiu ar putea fi util și pentru încurajarea activităților economice, dar și a organizării diverselor evenimente expoziționale și nu numai, cu impact pentru economia buzoiană.

Proiectul va fi gândit în așa fel încât să nu aducă prejudicii organizării Târgului tradițional anual ”Drăgaica”, care nu își va schimba locația obișnuită.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%