Conectează-te cu noi

Administrație

Un pasionat de senzații tari testează traseele greu accesibile de la Bisoca. Cum și-a echipat mașina pentru aventură

Avatar photo

Publicat

pe

Cadre spectaculoase au fost surprinse zilele trecute cu drona de un pasionat de adrenalină. Zona Bisoca impresionează prin peisajele care îți taie respirația și prin coloritul care acaparează privirile, dar și prin obiectivele din zonă. Cosmin Crăciun, buzoianul pasionat de senzații tari, a pornit spre Bisoca. El a plecat la volanul Duster-ului, dar de data această cu mașina încărcată până la refuz. Pe drumul șerpuit, mașina își face loc, trăgând după ea o încărcătură mare. Pe remorcă au fost puși cinci baloți, fiecare cântărind aproximativ 300 de kilograme, scrie sansanews.ro.

Mașina a fost turată la maximum pentru a trage după ea peste o tonă și jumătate pe drumurile de pământ unde trebuiau să ajungă baloții. Duster-ul a fost supus, din nou, unui test de anduranță, demonstrând încă o dată că mașina nu e bună doar pentru plimbări. Mașina a tras în rampă încărcătura mare, iar prin priceperea șoferului a reușit, în urcare, să treacă și prin zone pline de noroi și apă.

După ce baloții au fost duși la destinație, în Bisoca, buzoianul a testat și mai multe drumuri greu accesibile din zonă. Urcările și drumurile mai puțin tranzitate au fost pe lista lui Cosmin, iar filmulețele surprinse de acesta s-au viralizat instant.

Prima oprire, după ce cauciucurile erau deja pline de noroi după transportul baloților, a fost o rampă alunecoasă. Până la rampă, s-a mers din nou prin noroi, iar… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending